fritidscenter-husvagn-husbil-KABE-Adria-trollhätan-göteborg-falkenberg-malmö-06.jpg

Om oss

Fritidscenter är din specialist på semester med husbil och husvagn. Vår vision är att vara Ert bästa resesällskap. Oavsett om du är en nyfiken debutant eller en erfaren entusiast så är det en självklarhet att vi bistår er med all hjälp och kunskap. Vi nöjer oss enbart med er belåtenhet.

Välkommen till Fritidscenter

Sedan starten 1977 i Trollhättan har vi idag växt till en av Nordens största husvagns- & husbilsförsäljare och Sveriges största återförsäljare av marknadsledarna KABE och Adria.
Vi finns på 4 orter runtom i Sverige - Trollhättan, Göteborg, Falkenberg och Malmö

I våra utställningshallar kan du alltid se ett urval av nya husbilar och husvagnar från KABE och Adria samt husbilar från Affinity. Tillsammans har vi totalt ca 400 nya och begagnade fordon i lager för visning.

I anslutning till våra utställningshallar har vi även våra populära tillbehörsutiker med det bästa och senaste från de ledande leverantörererna. Uppvisning av förtält, campingmöbler och ett urval av reservdelar.

För er trygghet även efter köpet har vi våra auktoriserade märkesverkstäder som utför service, eventuella garantier samt om olyckan skulle vara framme ert försäkringsärende.


Välkommen till Fritidscenter - Vägen till Fritid


 


Fritidscenter R3.png

Referenser

Vill ni ha kvar dem så är det bara att lägga in här, exempelvis.

Lediga Tjänster

 Text

Om oss - ctl00_cph1_defaultContent_po_1326_dc1326_dcc1_po_1327_dc1327