fritidscenter-husvagn-husbil-kabe-adria-affinity-22.jpg

ADRIA 2021

Publicerad: 2020-09-16 16:19:35

Skälen till att välja Adria har aldrig varit så övertygande. Det är en kombination av inspirerande design, elegant stil och överlägsen kvalitet, som fortsätter att locka nya Adria-ägare.

ADRIA Husbilar 2021

Ny exteriör design.

Samtliga Adria husbilar får till 2021 en helt ny exteriör grafik. Ny bakgavel på Coral och Matrix med undantag i Axess utförande.


Ny sittkomfort

Den nya dinetten med låg separationsvägg och mer bekväma sittplatser. Vikbart och roterbart bord ger maximal flexibilitet för att äta, koppla av och umgås. Sittplatserna kan förvandlas till en säng och bordet kan tas undan för extra utrymme.


Ny design av garage

Alla garage erbjuder nu ny golvdesign, nya dörrar med dolda gångjärn och cylindrar, har LED-lampor, 12v | 240v-uttag och fixeringsprofiler. Supreme-modellerna erbjuder också extra ljudisolering och ny öppningsmekanism med ett handtag.


Nya Adria MACH

Adria MACH smartkontroll mobilapplikation styr nyckelfunktioner, verktyg, ger åtkomst till användarmanualer, navigationsdata och mobilt kontor-funktioner. (Finns för Sonic, nya generationen Matrix och Coral).

ADRIA Husvagnar 2021

Ny exteriör design.

Samtliga Adria husvagnar får till 2021 en helt ny exteriör grafik. Nya Adria Adora har fått ett nytt panaoramafönster, en helt ny aerodynamisk front och en ny bakgavel.

 

Nya Adria MACH

Adria MACH smart kontrollapplikation kontrollerar fjärrvärme, kylning och andra fordonsverktyg (finns på Astella, Alpina och Adora).