Nyheter - Dags att komma iordning inför sommaren - ctl00_cph1_defaultHeaderImage

Dags att komma iordning inför sommaren

Publicerad: 2021-04-22 17:24:08

Nu börjar det kännas att våren och sommaren är på väg på riktigt, det betyder att det är dags att börja gå igenom husvagnar och husbilar inför säsongen. Tvätta, städa ur och se över utrustningen är grunden för att säsongen ska kunna komma igång. Något som är lite roligare är att se över och uppgradera det som ska tas med.

 

Vissa saker bara måste man göra varje år oavsett om du har din vagn uppställd eller inte har tänkt åka så många mil. Det är saker som att se över gasolanläggningen, däcken och kontrollera ev skador eller ökad fuktnivå. Desto roligare är det att förbereda sin husvagn eller husbil inför avfärd. Se över utrustning och gör listor på sådant som ska packas med hemifrån. Som alltid – ju bättre förberedd, desto mer avkopplande blir din resa!

Ny grill

Att många måltider helt eller delvis lagas på en grill istället för i köket håller de flesta med om. Strax innan middagstid lägger sig en tät doft med en doft av stekar och vitlök över Sveriges campingar. Är det inte så att middagen lite godare med en ny grill, att tillaga den blir iallafall roligare? Kanske är den gamla lite väl sliten och kanske tar den lite för stor plats?

Royal Camping lanserar en helt ny modell inför säsongen 2021, traveller grill som är perfekt för campinglivet då den kan fällas ihop för att ta lite plats samt att man kan dra den efter sig på hjul när den är ihopfälld. Även Cadac har lite nyheter på den grill-fronten.

Husbil-semester.jpg

 

Nya stolar och bord till förtältet

När det är ont om förvaring är det bra om de saker man har med sig går att stuva ihop så att de tar minimal plats och går att använda till mer än till ett ändamål. Stolar som man bekvämt kan sitta och äta frukost i först för att senare tippa bak och slappa i solen i är ett utmärkt sätt att spara plats och ha ett bekvämt campingliv.

En stol som har blivit mångas favorit i förtältet är Holiday campingstol och i år kommer den i en vintageversion. Stolen kombinerar bekvämlighet och lättpackad tillsammans med att den är snygg. Kombinera den med en hopfällbar fotpall och du har den perfekta solstolen för sköna timmars slappande.

Campingservis

Få sätt är så enkla och effektiva för att pigga upp middagen som att byta servis, och det finns riktigt snygga set som gör en lycklig när man ser dom. Vill man ha en riktigt färgklick är Flamefields Granite Aqua helt rätt väg att gå. Är man istället ute efter en mer sofistikerad och sober look kanske Gimex Royal Edelweiss som är precis det man söker!

Ibland är det gamla goda det bästa!

Har du redan en servis som du älskar med som har tappat lite av sin glans och känsla av nytt, testa ett rengöringsmedel utvecklat speciellt för melamin och favoritservisen kommer att bli som ny igen.