fritidscenter-husvagn-husbil-2021-kabe-adria-affinity-18.jpg

KABE 2023 - Nytt för i år

Publicerad: 2023-02-24 14:42:47

2023 är ett händelserikt för KABE med många nya spännande nyheter som både omfattar deras kvalitativa husbilar och husvagnar. KABE strävar alltid att ligga steget före och överraska med teknik och bekvämligheter. Med fokus på komfort och säkerhet kan du njuta av din resa med husvagnar och husbilar från KABE.

KABE 2023 - Modellprogram för husbilar

KABEs husbillar finns i fem olika modellserier. Samtliga med olika karaktärsdrag, design och funktionellt fokus beroende på modell. Det gemensamma för KABEs husbilar är deras höga kvalitet som är en standard. 2023 introducerar KABE den nya modellen "NOVUM". 

Nya KABE Novum

Nyheten KABE Novum kommer med sitt Mercedesbyggda chassi från AL-KO. KABE Novum är en smidig halvintegrerad husbil i crossover-utförande som motsvarar önskemålen hos alla som vill ha ett komplett campingfordon med full KABE-standard och en totalvikt på 3,5 ton (Light) – utan krav på någon särskild körkortsbehörighet. KABE Novum är 7,50 meter lång och kan också beställas i vikten 4,5 ton (Heavy) som tillval, med plats för en bekväm nedsänkbar taksäng över dinetten (tillval på Novum Heavy).KABE Husvagnar 2023

Ny exteriör design.

KABE´s karakteristika röda-vita exteriör har uppdaterats och dekoren på de exklusiva husvagnsmodellerna i Imperial-serien följer den nya linjeföringen med svarta effekter, som även presenteras på husbilarna i Royal-, Crown- och Imperial-serien.

Andra intressanta exteriöra nyheter för de kommande modellåret är att husvagnarna i Ädelsten-serien nu har slätplåt som standard och Classic-serien har försetts både med en ny minikulhamrad ytterplats som en ny bakgavel.


Ny Fräsch inredning

Interiören i KABE 2023 präglas av ljusa, lätta färger och materialval. Inredningen har en ny träfolie, Nordic Oak, som finns i samtliga modeller förutom husvagnarna i Classic-serien.

Den fräscha nordiska känslan följs upp med ett milt lattefärgat laminat i bordsskivorna, grå melerade bänkskivor samt ny vägg- och golvmattor i ljusare toner.